ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Döşemealtı Halil Akyüz Anadolu Lisesi

Döşemealtı Halil Akyüz Anadolu Lisesi

Altınkale Mahallesi 4027. Sokak No 1 Döşemealtı / Antalya 07190 Türkiye
Vizyon
Öğrencilerimizi bedenen, zihnen, ahlaken ve ruhen dengeli ve sağlıklı bir şekilde yetiştirmek. Teknoloji ve bilim ışığında çağdaş bireyler yetiştiren örnek bir Anadolu Lisesi olmak.
Misyon
Kendine güvenen, yarınlarına emin adımlarla ilerleyen, güçlü toplumun bireyleri olmanın güveniyle; evrensel boyutta bilgi edinmek, bilim ufkunu genişletmek, çağdaş, bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve değerlerine sahip çıkan insan yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için okulumuzun ulaştığı yüksek düzeyi aşarak, iller arası boyutta mükemmelliği ölçü alan bir eğitim öğretim kurumu haline getirilmesi amaçlanmaktadır.
Başarılar
Kültür, spor vb. alanlarda elde ettiğimiz başarıları sol menüde yer alan BAŞARILARIMIZ bağlantısını takip ederek yıllara göre inceleyebilirsiniz.
Öğretim Şekli :Tam gün
08.40 - 15.45
İklimleme cihazı (klima)
Ulaşım
Antalya’nın kuzeyinde Burdur yolu üzerinde il merkezine 20 km, ilçe merkezine 1,5 km mesafede bir okuldur. Okulumuza ulaşım Büyükşehir Belediye Otobüsü(DC79) ,özel araçlarla ve öğrenci servisleriyle sağlanmaktadır. Döşemealtı Antalya’nın merkez ilçelerinden biri olması nedeniyle ilçe merkezine Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçları ile de ulaşım sağlanmaktadır.
İl merkezine 20 km, ilçe merkezine 1,5 km. uzaklıktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2014 %64,2015 % 74,2016 %81,2017 % 68