ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Döşemealtı Halil Akyüz Anadolu Lisesi

Sanatçısından Öğreniyorum II Projesi "Türk Resim Sanatı, Geleneksel Dokuma Sanatı, Türk Heykel Sanatı, Tekstil ve Moda Tasarımı"

Sanatçısından Öğreniyorum II Projesi kapsamında okulumuzda Türk Resim Sanatı alanında Prof. Dr.  Fatih BAŞBUĞ, Geleneksel Dokuma Sanatı alanında Doc. Dr. Ömer ZAİMOĞLU, Türk Heykel Sanatı alanında Doc. Dr. Özcan ÖZKARAKOÇ ve Tekstil ve Moda Tasarımı alanında Doc. Menekşe Suzan TEKER i ağırladık.

Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşen söyleşimiz oldukça keyifli geçmiştir.

Katılımlarından dolayı sn Fatih BAŞBUĞ, sn Ömer ZAİMOĞLU, sn Özcan ÖZKARAKOÇ ve sn Menekşe Suzan TEKER e çok teşekkür ederiz.

Programın gerçekleşmesinde emeği geçen koordinatör öğretmenimiz Pınar SAĞIRKAYA ARKLAN a teşekkür ediyoruz…

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 09:53 - Görüntülenme: 42